Aria Sport
Aria Sport

Oferte Aria Sport

Strong Again

Strong Again

‘’Strong again’’, e unicul pachet sportiv din Sibiu care iti ofera consiliere nutritionala calificata si consiliere sportiva profesionala, acces nelimitat la sala de forta precum si la clasele dedicate de fitness .

Vezi detalii
Oferta 3+2

Oferta 3+2

‘’3 plus 2’’, e cel mai avantajos pachet de sezon Aria. Are raportul calitate - pret excelent si iti permite sa te bucuri mult mai mult de activitatile de relaxare si rasfat pe care le iubesti.

Vezi detalii

Blog

Beneficiile Indoor Cycling-ului

Beneficiile Indoor Cycling-ului

Avantajele antrenamentului de indoor cycling față de alte antrenamente cardio

Citeste mai multe
Este yoga pentru tine?

Este yoga pentru tine?

Cum se realizeaza acesta stare de echilibru prin yoga? Simplu, prin sincronizarea a trei elemente: corpul fizic, mintea si respiratia.

Citeste mai multe

Testimoniale

‘’ Aria nu e doar o simpla sala de sport. E o locatie unde faci multa miscare iar in acelasi timp te simti extraordinar de bine. Ai parte de servicii de consiliere nutritionala gratuite precum si grijia si atentia unor antrenori calificati si zambitori. Au chef  de viata si sunt deschisi, iar asta face diferenta. Imi place ca totul este aerisit si am zeci de aparate la dispozitie. E exclus sa fiu nevoita sa astept pentru ocuparea unei statii. Vestiarele sunt generoase si curatenia in grafic. Raportul calitate – pret, excelent. Sunt mandra de alegerea mea si recomand cu toata caldura folosirea serviciilor Aria Sport’’.

Alina