Aria Sport
Aria Sport

Despre noi

Cea mai mare zona sportiva din Transilvania se gaseste in Sibiu, in Centrul ARIA.

Daca ai un stil de viata sanatos si activ, te asteapta o suprafata de peste 2.500 mp, 5 sali multifunctionale si o sala de fitness de 1.120 mp, in care gasesti 111 posturi de lucru si ultima generatie de echipamente TechnoGym, liderul numarul 1 in productia de aparate de fitness.

Experienta ta în noua sala de sport va fi completata de mai multe discipline sportive, precum si de dedicarea instructorilor nostri care te vor ghida spre un antrenament corect, eficient si potrivit nevoilor tale.

Pentru activitatile de grup iti punem la dispozitie sali dedicate:

  • Sala TRX
  • Sala Focus (fitness aerobic)
  • Sala Balance (fitness aerobic, TRX)
  • Sala Speed (indoor cycling)
  • Sala Agility (kickboxing)

 

Testimoniale

Din 2018, sunt posesorul unui abonament la Aria. Mi-am dorit sa fac sport, altfel, iar Aria este locatia care ma rasfata si imi ofera toate aceste conditii. La cyclyng atmosfera e wooow. Consumi pana la 800 de calorii fara sa-ti dai seama de efortul depus. Muzica e excelenta, prográmele adaptate in functie de conditia ta fizica iar antrenorii, cei mai buni. Cat despre aqagym, nici nu am cuvinte. E totul la superlativ. In cateva luni, mi-am descoperit o serie de muschi necunoscuti mie. Apa e mereu calda si o iubesc.”

Mihaela