Aria Sport
Aria Sport

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

Website-ul https://aria.com.ro este detinut si administrat de societatea RESPECT CLUB S.R.L., denumita in continuare ARIA, avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO 16088158, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J32/121/2004, cu sediul in Sibiu, Soseaua Alba Iulia nr.100, jud. Sibiu.

Prezentele Termeni si Conditii de utilizare sunt aplicabili utilizarii site-ului https://aria.com.ro (denumit in continuare Furnizor). Orice persoana care acceseaza acest website trebuie sa citeasca Termenii si conditiile prezentate in continuare, inainte de accesarea informatiei de pe website, si trebuie sa accepte le accepte fara alte limitari sau rezerve. ARIA isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si conditiile.

In cazul in care nu acceptati Termenii si conditiile prezente, va rugam sa nu mai accesati acest website. Consideram ca prin continuarea utilizarii website-ului, confirmati ca ati citit si acceptat in totalitate acesti Termeni.

DEFINITII

Utilizator  – orice persoana fizica ce acceseaza site-ul https://aria.com.ro

Servicii - orice serviciu mentionat site.

Programare - un formular electronic ce intervine ca forma de comunicare dintre ARIA si Utilizator prin care cel din urma isi exprima intentia de a beneficia de unul din serviciile oferite la o anumita data si ora.

ARIA – Respect Club S.R.L.

Copyright

Intregul continut al acestui website, compus din texte, grafica, simboluri, scripturi, programe si alte date este proprietatea ARIA si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Exceptie de la aceasta regula fac elementele si articolele de orice natura importate si preluate de la partenerii ARIA.

Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul acestui website nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand dar nelimitandu-se la forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a ARIA.

Garantii si limitari privind utilizarea website-ului

Tot continutul acestui website este oferit ca atare, atat timp cat este disponibil si fara o alta garantie. ARIA nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, in ceea ce priveste acest website si materialele oferite, inclusiv, dar fara limitare la functionarea, informarea, continutul, materialele sau produsele oferite pe website.

ARIA nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care website-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

ARIA isi rezerva dreptul ca in orice moment sa schimbe in parte sau in totalitate continutul informatiilor prezentate pe website, fara o notificare prealabila a Utilizatorilor. ARIA nu are obligatia de a actualiza acest website.

ARIA isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta acest website fara o notificare prealabila a Utilizatorilor.

ARIA nu face nici o referire la compatibilitatea dintre calculatorul Utilizatorilor si acest website. Acest website va fi accesat de buna voie, iar Utilizatori isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestui website.

Termenii si Conditiile pot fi modificate oricând de catre ARIA, iar modificarile vor deveni obligatorii cu efect imediat de la data publicarii acestora, pentru toti Utilizatorii. Va recomandam sa cititi periodic Termenii si Conditiile pentru o informare corecta.

Conditii comerciale

ARIA isi rezerva dreptul de a adauga sau modifica in orice moment continutul serviciilor de pe website in functie de schimbarile ce au loc cu privire la produsele si serviciile comercializate.

Protectia datelor personale

Orice persoana care se efectueaza o programare online isi furnizeaza voluntar datele personale si este de acord ca ele să fie prelucrate de ARIA în condițiile detaliate în Politica de Confidențialitate.

Conform cerintelor noului Regulament al Uniunii Europene nr.679/2016 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, S.C. RESPECT CLUB S.R.L. se angajeaza sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

In vederea exercitarii drepturilor legale, sau pentru orice alte solicitari legate de datele cu caracter personal prelucrate de ARIA, va puteti adresa societatii noastre prin formularul pus la dispoziție în secțiunea Politica de confidentialitate. Prezentul document face corp comun cu Politica de confidentialitate antementionata, si nu poate fi privit si interpretat in mod separat de aceasta.

Programari online

Prin accesarea serviciului "Programari online" sunteti de acord sa respectati termenii si conditiile de utilizare prezentate mai jos.

Acestea sunt regulile minimale aplicabile utilizarii serviciului „Programari online" care se completeaza cu prevederile legislatiei in vigoare si care sunt valabile numai pentru utilizarea Serviciului. Prin acceptarea acestor Termeni si Conditii confirmati ca v-ati fost informat in legatura cu folosirea serviciilor ARIA.

Accesul la Serviciul „Programari online” va este oferit in mod gratuit, dar conditionat de acceptarea de catre dumneavoastra, fara nici o rezerva, a prevederilor prezentului document. Neacceptarea lor atrage dupa sine imposibilitatea utilizarii de catre dumneavoastra a Serviciului „Programari online”. Serviciului „Programari online” ofera Utilizatorilor serviciilor ARIA posibilitatea de a se programa online pentru a beneficia de servicii de sportdin cadrul Centrului Aria.

Acest serviciu este destinat exclusiv pentru programarea clientilor la serviciile si in intervalele marcate ca fiind disponibile pentru efectuarea unei programari online. Serviciul confera posibilitatea selectarii diviziei si a datei solicitate pentru programare. In cazul in care variantele disponibile nu se potrivesc dorintei dumneavoastra va recomandam sa efectuati programarea prin telefon, la numarul indicat in sectiunea Contact.

Este interzisa efectuarea de programari succesive, in exces ori simultane.

Dupa remiterea cererii de programare, veti fi contactat de unul din reprezentantii ARIA. Plata serviciilor solicitate se va face la data prezentarii în locație, conform programarii stabilite cu reprezentantul ARIA.

Răspunderea, limitarea răspunderii etc.

LIMITAREA RĂSPUNDERII

ARIA nu este responsabil cu privire la plata de daune catre Utilizator ca o consecinta a încalcarii oricareia dintre obligatiile care decurg din acest document.

FORTA MAJORA

In cazul in care utilizarea si executarea serviciilor sunt impiedicate total sau partial sau impiedicate în mod semnificativ de circumstante care nu se afla sub controlul partilor, obligațiile ambelor parti sunt suspendate atata timp cat circumstantele sunt relevante si atata timp cat aceste circumstanțe persista. Este considerata o situatie de forță majora cazul in care se modifica legi speciale, reguli sau regulamente aplicabile utilizarii sau prestarii serviciilor furnizate, sau se adopta noi reguli sau reglementari, iar acest lucru impiedica ARIA sa actualizeze mecanismul tehnic al serviciilor afectate si / sau necesita o incetare totala sau partiala a accesului la servicii sau o parte din servicii pentru o perioada limitata sau nedeterminata de timp.

CAZ FORTUIT

Chiar daca ARIA va utiliza metode adecvate pentru a asigura transmiterea sigura a informatiilor între Utilizator si Servicii, Utilizatorul recunoaște că Internetul este un sistem deschis si ca ARIA nu poate garanta ca un tert nu poate sau nu va intercepta sau modifica datele in timpul transmisiei. ARIA nu isi asuma nicio responsabilitate pentru accesul, utilizarea sau alternarea neautorizata sau publicarea sau pierderea datelor. De asemenea, ARIA nu este responsabil pentru lipsa disponibilitatii serviciilor atunci cand acest lucru este cauzat direct sau indirect de catre Utilizator.

Jurisdictie

Prezentul document va fi interpretat, reglementat si interpretat în conformitate cu legile romane. Orice diferend sau dezacord care apare intre parti va fi solutionat prin negocieri. Daca astfel de negocieri nu isi vor gasi o solutie, oricare dintre parti poate cere ca disputa sa fie adusa in fata instantelor competente din Sibiu.

Valabilitate

Prezentul document guverneaza toate comunicarile online dintre parti.

Intregul acord

Nicio modificare sau renuntare la prezentul document nu va fi efectiva decat in scris. Imposibilitatea ARIA de a-si exercita drepturile in temeiul prezentului document in orice moment pentru orice perioada nu poate fi interpretat ca o renuntare la drepturi.

Clauze finale

In cazul in care o prevedere a prezentului document va fi declarata ilegala sau inaplicabila, aceasta prevedere va fi limitata sau eliminata in masura minima necesara, astfel incat, in alt mod, clauza sa ramana in vigoare si efectiva. Utilizatorul declara ca: (a) a citit acest acord inainte de a utiliza serviciile ARIA; (b) a inteles conditiile prezentului document; (c) semneaza prezentul document in mod voluntar, prin utilizarea serviciilor.