Aria Sport
Aria Sport

Aria Spa&Beauty

MAI MULT DECÂT SĂNĂTATE - WELLNESS

Circuitul de relaxare cu tehnici ambientale moderne, combinate cu stiluri tradiţionale bazate pe efectele revigorante ale apei, îţi permite evadarea într-o oază de linişte.

SPA-ul Aria îţi întreţine starea de bine după o zi solicitantă prin armonia generată de echilibrul între minte, trup şi spirit. 

 

FACILITĂȚI ARIA SPA&BEAUTY

Jacuzzi -  relaxarea se obţine cu efectele hidromasajului. Prin alimentarea pielii cu oxigen, masajul continuu permite scăderea tensiunii sistemului nervos. Cada are o capacitate de 16 persoane.

Baia Kneipp – terapie de stimulare a circulaţiei sangvine, prin alternarea progresivă a apei calde cu apa rece. Pietrele din bazin îţi masează zonele reflexe ale tălpii şi permit vitalizarea metabolismului şi întărirea sistemul imunitar.

Baia  turcească -  Terapia de aburi îţi oferă relaxare la o temperatură de aproximativ 45 °C şi peste 90% umiditate. Vaporii acţionează benefic asupra căilor respiratorii, scad din intensitatea durerilor reumatice şi elimină toxinele.

Sauna Finlandeză – combină aspectele băii cu aer cald, practicate încă din perioada Romei Antice, cu baia de abur turcească. Denumită şi „dry sauna”, sauna finlandeză presupune o baie cu aer fierbinte şi uscat, la 75-90° C, temperatura putând să ajungă chiar la 100-110° C, cu umiditatea aerului de 10-20%. 

Fântana de Gheaţă  - răcitor amplasat la îndemâna utilizatorilor de saună. Masarea pielii cu bucăţile fine de gheaţă permite reglarea temperaturii corpului după momentele de relaxare petrecute la saună.

Bio-sauna este o baie de aburi destinată celor care agreează metode de relaxare la temperaturi mai scăzute 45-60° C şi cu umiditate crescută, cuprinsă între 55-80%.

Masajul este răsfăţul tău după o zi agitată continuă în saloanele de masaj. Asigurăm masaj de relaxare, terapeutic, pentru întreţinere corporală.