Aria
Aria

Despre noi

Centrul Aria, arhitect al stării tale de bine!     

Sibiul, atracţie turistică fascinantă, cu tradiţii purtate mărturie de zidurile cetăţii lui Hermann, combină într-o manieră unică vibraţia comunităţii creatoare de cultură şi artă cu proiecte armonioase ce menţin calitatea vieţii în faţa provocărilor şi solicitărilor secolului XXI.

Fundamentat de sibieni, ca necesitate a unei comunităţii economice puternice, Centrul Aria  dezvoltă un concept unic de recuperare şi relaxare, unde medicul este factorul integrator.

Profesionişti bine ancoraţi în realitatea socială a oraşului au pus bazele Centrului Aria în 2014 și au consolidat rapid poziţia de lider pe piaţa medicală și wellness atât prin dotarea cu aparatură performantă, cât şi datorită pasiunii şi devotamentului echipei medicale și sportive.

Complexul ridicat la cele mai înalte standarde a dezvoltat, treptat, o gamă inovatoare de servicii destinate întreţinerii fizice şi psihice pentru toţi membrii familiei. Sănătatea clienţilor este  întreţinută prin asistenţă medicală de top, sport şi educaţie.

Mai mult decât sănătate, wellness!

Conceptul Aria oferă comunităţii valorile unui stil de viaţă sănătosCredem că sănătatea și fericirea merg mână în mână - alegerile ne fac fericiți, iar viețile se bazează pe ceea ce decidem. Indiferent dacă vă alăturați unei clase de grup fitness, vă antrenați ca un profesionist alături de un personal trainer sau vă bucurati de relaxare în piscină, ofertele noastre de petrecere a timpului liber  sunt de neegalat.

Aria, soluţia pentru menţinerea unei comunităţi sănătoase!