Aria
Aria

Servicii Seniori

Activi și fericiți în Aria

În centrul fiecărei comunități se află seniorii. Aria este centrul de sănătate, relaxare și sport unde bunicii sau părinții noștri au la dispoziție servicii medicale, dar și de relaxare.

Seniorii pot defășura aici activități fizice cum ar fi înotul, fitness, indoor cycling, aqua gym sunt doar câteva exemple. Pe lângă activitățile sportive Centrul Aria este alături de seniori cu servicii medicale asigurate de peste 60 de medici din 30 de specialități medicale, bază de tratament pentru recuperare, tratamente balneo, împachetări cu nămol și bazin cu apă sărată.

Aria este de asemenea locul perfect pentru bunici si nepoți, astfel, ce poate să fie mai plăcut decât o dimineata petrecuta la bazinul de inot alături de nepoți.

Calitatea vieții este importantă pentru sănătate.

O calitate bună a vieții este deosebit de importantă pentru adulții în vârstă care se confruntă cu afecțiuni cronice de sănătate și schimbări majore ale vieții. Starea de bine este la fel de importantă pentru bunăstarea generală ca și trecerea cu bine peste controalele periodice la medic.

De fapt, a avea o viziune pozitivă asupra vieții poate ajuta persoanele în vârstă să aibă mai multă energie, mai puțin stres, mai mult apetit și să prevină declinul cognitiv.

Testimoniale

Totul e superb aici, de la personal, la medici şi nu in ultimul rând, curățenie și aspect superb al clădirii. Experiența noastră cu dl dr Boiesan Radu a fost super reuşită, este un medic foarte atent, amabil, comunicativ, simpatic pentru copilași, un profesionalist, jos pălăria.

Relu Irimie