Aria
Aria

Curățenia de Primăvară pentru Trup și Suflet

Florile încep să înflorească, iar soarele strălucește din ce în ce mai tare. Se pare că este momentul perfect pentru o reîmprospătare și o reînnoire a minții și corpului nostru.

Asta înseamnă primăvara, în esență. Este anotimpul noilor începuturi. Curățenia de primăvară nu se face doar în casă, ci se face și în mințile și corpurile noastre. Ele sunt de fapt casa în care trăim toată viața, oriunde ne duce ea. În acest articol, îți vom împărtăși cum să începi curățenia de primăvară și mai ales cu ce te putem ajuta noi să o faci.

 

Pasul 1: Golește-ți mintea!

Aici poți începe cu reorganizarea gândurilor tale și să te concentrezi pe cele care sunt cu adevărat importante. Cum faci asta?

  • Mindfulness – este important să te înveți să fii prezent și să dai atenție gândurilor tale fără a le judeca. Acestea te pot ajuta să îți reduci nivelul de stres și să te ridice mai sus din punct de vedere energetic.
  • Ia o pauza de la device-uri – telefoanele, tv-ul și tot ceea ce este în general conectat la tot ce înseamna tehnologie ne seacă de energie pentru că ne cer mereu atenția. Petrece niște timp în natură sau fă ceva ce-ți place cu cineva sau singur(ă)
  • Ține un jurnal – scriind pe ceva ce simți sau ce ganduri îți trec prin minte te poate ajuta să-ți procesezi emoțiiile mai usor și să îți vezi prioritățile mult mai clar.

Poți profita mereu de un moment de liniște și concentrare la saună sau în interiorul dușului emoțional de la spa.

Pasul 2: Scapă de toxine!

Nu doar primăvara trebuie să te gândești la asta, bineînțeles, dar acum așa s-a nimerit. Și nu, nu e vorba de vreo cură magică sau sucuri potente, ci de niște principii de bază, dar care duc la o viață mult mai sănătoasă.

  • Mănâncă sănătos – include mai multe fructe și legume în dieta ta și încearcă să reduci din alimentele procesate sau alcool, tutun, cafea dacă faci exces de ele. Bea multă apă ca să ajuți organismul să scape de toxine.
  • Transpiră! Mișcarea sau antrenamentul sunt două modalități simple de a stimula eliminarea toxinelor din corp. Încearcă și o clasă de Hot Yoga sau măcar 2 sesiuni de saună în fiecare săptămână.
  • Mergi la masaj. Masajele stimulează benefic circulația limfatică, direct responsabilă de eliminarea toxinelor din corp. Dacă nu știai, poți alege dintr-o varietate de masaje terapeutice, de relaxare și de terapii sau hidromasaj. Vezi mai multe AICI – LINK aria wellness

 

Pasul 3: Revigorează-ți tenul!

Frigul iernii este aspru cu tenul tău și îl usucă teribil. Venirea primăverii este ocazia perfectă pentru a-ți reîmprospăta pielea și de a-i reda o strălucire sănătoasă. Uite aici câteva lucruri pe care poți să le faci:

  • Fă-ți o exfoliere! Exfolierea înlătură celulele moarte ale pielii și, cel mai important, stimulează crearea de celule noi, proaspete care dau un aspect mai plăcut și mai sănătos pielii.
  • Hidratează! Aplicarea de produse hidratante în mod regulat ne menține pielea sănătoasă și bine întreținută. Poți opta, din când în când, pentru uleiuri faciale sau seruri special pregătite pentru un bonus de hidratare.
  • Mergi la un tratament facial! Cu siguranță ceva ce trebuie făcut periodic, pentru a curăța pielea în profunzime. Orice alte tratamente aplicate sau folosite vor avea efecte mai vizibile pe o piele proaspăt curățată.

 

Sper că te-au ajutat informațiile din acest articol și că te pregătești de curățenia de primăvară cu entuziasm. Câteva din lucrurile pe care le-am prezentat se pot face la Aria, așa că te așteptăm cu drag și cu brațele deschise la Aqua Park, la Wellness sau la Sport. 

Și noi ne pregătim cu super entuziasm să-ți spunem despre oferta Spring Sale din luna Aprilie. Pentru că ai ajuns până aici, vreau să-ți ofer un extra discount (adică, într-un fel, ești de-a casei și vrem să te facem să te simți și mai specială decât ești). Tot ce trebuie să faci este să te înscrii pe lista de Spring Sale prin acest link: https://bit.ly/spring-sale-blog-1

un articol de: Bogdan Neagu

G-KTFPZ3YJ7H