Aria
Aria

Sport

Înființat cu viziunea de a schimba vieți și în calitate de arhitect al stării de bine, Centrul Aria și-a propus să modifice modul în care clienții se ocupă de sănătatea lor, integrând locul în care ne antrenăm, ne relaxăm și trăim, cu obiectivul principal de a ne ajuta să ducem vieți sănătoase și fericite.

 

Aria are cea mai mare platformă sportivă din Transilvania, cu peste 2500 mp dedicați sportului. Scopul nostru este sa aducem clienții împreună, să găsească aici posibilitatea de a practica activitătii diverse și complexe.

Suntem o comunitate iubitoare de sport fie că vorbim de fitness, indoor cycling, TRX, kickboxing, grup fitness.

Descoperă în Aria sport o viață trăită frumos în spiritul sportiv al disciplinei, dinamică și atitudine pozitivă.

 

 

 

Sportul este soluția unei comunității sănătoase

Clienții noștri beneficiază de acces pe tot parcursul anului la sala de fitness, indoor cycling, TRX, kickboxing, activități de grup fitness. Indiferent ce activitate dorești să practici, Aria Sport are ce să Îți ofere. Fii activ pentru sănătatea ta.

 

 

 

Testimoniale

Am fost de mai multe ori, am experimentat, mi-a plăcut! Un loc excelent cu servicii de calitate și personal peste măsura așteptărilor. Recomand cu drag o dimineața de înot sau o seară de jacuzi cu saună și relaxare pe scaunele incălzite  În plus raportul calitate-preţ e unul echitabil. Big like!

Marius