Aria
Aria

Regăsește-te Pe Tine! - Valentine's Blog cu invitata Andreea Coziltea

oaspetele de azi pe blog: Andreea Coziltea

 

Dacă luna iubirii te-a găsit și pe tine singur anul acesta, vreau să îți reamintesc că totuși, trebuie să iubești pe cineva! Reîndrăgostește-te de propria persoană, deoarece dragostea de sine este la fel de importantă ca și dragostea pentru ceilalti. 

A ne conecta cu noi înșine este o abilitate mult mai importantă decât cea de a ne conecta cu ceilalți, pentru ca atunci când ai o relație bună cu tine însuți, este foarte ușor să construiești o relație sănătoasă cu ceilalți.

Trebuie doar să accepți decoperirea adevăratului TU și să îți permiți să strălucești, indiferent dacă ai sau nu un partener/ă lângă tine.

Când alegi să te întâlnești cu sinele tău față în față, realizezi că ai găsit locul în care te poți simți „acasă ” unde îți poți exprima cele mai sincere trăiri și sentimente. 

„Acasă ” este în primul rând în sufletul tău, fereastra prin care vezi lumea din jur.Poate ai simțit de multe ori că poți să ai un gol imens, să te simți extrem de singur chiar și în jurul a zeci de persoane sau în cele mai frumoase destinații ale lumii. Singurătatea e întotdeauna un semn că ai nevoie disperată de tine. Nu alege să te înlocuiești încercând să umpli golurile cu vicii și oameni toxici. 

 

Când îți acorzi suficientă valoare, îți atingi mai ușor obiectivele, pentru că a avea încredere în tine însuți și în forțele proprii te face să găsești exact resursele de care ai nevoie să mergi în direcția dorită.

Aceste lucruri aparent minore îți pavează drumul spre o viață echilibrată, te ajută  să conștientizezi valoarea momentului prezent, să-ți stabilești obiective viitoare, dar și să-ți monitorizezi evoluția pe plan fizic, emoțional, spiritual sau  profesional.

Nu uita că porți în tine o comoară prețioasă, iar dacă vei căuta în buzunarul de la piept fără prea mare entuziasm crezând că e gol, vei descoperi acolo o inimă care bate cu iubire în permanență, indiferent dacă este și o altă persoană acolo.

 În această perioadă, cu toții dorim să ne exprimăm recunoștința și iubirea față de persoanele dragi din viața noastră, însă nu trebuie să facem acest lucru doar în luna iubirii sau când este o ocazie specială. 

Vreau să îți reamintesc că, uneori, cadourile spirituale primează în fața bunurilor materiale, fiind poate tot ceea ce ar avea nevoie sufletul unei persoane.

Pentru a oferi un zambet pe chip și o vitamină pentru suflet celor dragi sau chiar ție, am scris cu multă compasiune și iubire Agenda-Jurnal “Totul despre tine”, un instrument perfect pentru a ne descoperi puterea din interior, fiind totodată locul ideal unde să păstrăm vii amintirile și momentele importante din viață.

Keep it simple, cu o carte și un buchet de flori, nu dai niciodată fail ! 

G-KTFPZ3YJ7H