Aria
Aria

Servicii Copii

Centrul familei Aria sunt copiii

Baza și viitorul societății este în copii și de aceea dorim să vă oferim o bază pentru o creștere sănătoasă. Copiii sunt implicați în activități distractive precum jocuri interactive, exerciții de grup și sport, în timp ce învață să construiască o bază puternică pentru o viață sănătoasă.

Aria pune la dispozitie spații distractive, sigure, unde copiii au liber la distractie. Sub îndrumarea și supravegherea partenerilor noștri grijulii, copiii pot fi activi, se pot distra și pot face sport - totul într-un mediu sigur. Părinții se pot bucura de câteva ore bine meritate de timp singur sau de un antrenament neîntrerupt, știind că cei mici au parte de îngrijire.

Petreceri și evenimente memorabile, asta facem! Vă ajutăm să găzduiți cele mai incredibile, distractive și uimitoare evenimente de familie pe care vi le-ati imaginat.

Ce evenimente pentru copii se pot organiza in Aria?

Fie că este vorba despre o zi de naștere, serbare școlară, un evenimente tematic pentru copii, vă vom ajuta cu organizarea, configurarea, decorațiunile, jocurile și multe altele. Niciun detaliu nu este lăsat în urmă. Aria Kids s-a angajat să să ofere o experiență de cea mai înaltă calitate posibilă.

Cei doi parteneri Aria – Trixy si Kaffka, au o bogată experiența în organizarea petrecerilor pentru copii, zile de naștere, precum și petreceri tematice, au grijă la detalii, astfel încât să vă puteți bucura de petrecere!

Puteți să-i consultați direct pentru detalii despre program.

Testimoniale

O părere foarte bună datorită oamenilor care lucrează aici, în primul rând profesionalismului doamnei Raluka!!! O bună profesoară cu multe tehnici de a te motiva să mergi mai departe!!!!

Mulţumesc mult, Aria Clinic!

Manuel