Aria Sport
Aria Sport

Ana Maria Modjesch

Ana Maria Modjesch

Ana Maria Modjesch

Instructor Indoor Cycling

Ana este pasionata de sport dintotdeauna. A practicat din copilarie volei, atletism, patinaj viteza, arte martiale, ciclism iar in Indoor Cycling este acreditata de scoala Move On Bucuresti si Cluj – Target Special Population, Target Heartrate, Mind and Body, Music and Cycling, HIIT.

Este un om energic si activ. Muzica, spune ea, ii incarca bateriile iar in indoor cycling se regaseste – este combinatia perfecta pentru ea. Atingerea obiectivelor, a starii de bine pot fi realizate mult mai usor si mai placut  prin muzica.

Ana este singurul instructor din Sibiu care tine clase de indoor cycling pentru copii. Indoor cycling vine nu doar sa completeze orele de sport din scoala ci poate fi si sport in familie, echipa de acasa. Prin indoor cycling echipa de acasa isi aloca o ora de miscare impreuna, bunadispozitie impreuna, si nu in ultimul rand, sanatate.

Pasiunea si priceperea ei doreste sa le transmita si clientilor care participa la clasele de indoor cycling – este cea mai mare satisfactie a ei ca instructor. 

 Motto:  “Vocea din launtrul tau care spune ca nu poti, minte!”

Program

Marti

Miercuri

Vineri