Aria Sport
Aria Sport

Steel Programs

Steel Tonic ( tonifiere si rezistenta musculara)

Este un sistem de antrenament al rezistentei musculare localizate, care concentreaza cea mai mare parte a antrenamentului asupra trenului inferior, picioare si fesieri. E un antrenament intens al carui obiectiv este tonifierea. Dar nu numai picioarele primesc “tratamentul” de tonifiere, zona core va beneficia, de asemenea, de o parte importanta a antrenamentului, cu secvente si combinatii functionale care vor face din fiecare sesiune o noua provocare. Toate acestea intr-o clasa distractiva care combina intensitate, actiune si muzica buna.

 

Steel Training (antrenament de rezistenta cu bare si greutati)

Aceasta este o clasa de antrenament care foloseste bare si greutati pentru rezistenta, avand o structura simpla si intensa, conceputa pentru a antrena fiecare grupa musculara pe rand. Bara ofera posibilitatea de a lucra cu o rezistenta mai mare decat majoritatea claselor de grup fitness, cu exercitii inspirate din sala de fitness. Antrenamentul decurge intr-un mod sigur si este usor de urmarit, facand din aceasta o clasa usor de inteles si de executat de catre participanti. Este ideal pentru incepatori si oameni reticenti cu privire la pregatirea in grup. Adaugandu-i-se si un segment de cardio la intregul „Power Load”, avem atat varietate in antrenament cat si o crestere a rezistentei care duce la rezultate incredibile intr-un timp incredibil de scurt. Vei fi uimit de rezultatele in transformarea corpului tau!

Antrenori

Adelina Morariu
Instructor Grup Fitness

Program

Marti

Tarife

Abonamente full acces

1 luna
3 luni
6 luni
12 luni
SPORT

Acces la sala de Fitness și Clase de Grup

Program:

Luni - Vineri între 6:00-22:00

Sâmbătă - Duminică între 9:00-22:00

1 luna: 198 RON

3 luni: 537 RON

6 luni: 894 RON

12 luni:

Activitati

Aerobic

Aerobic

Aerobic

Indiferent dacă preferi o clasă bazată pe dans și coregrafie sau doar un antrenament, aerobicul variază de la clasă la clasă și are în vedere ce preferi și ce intensitate dorești.

Citeste mai multe