Aria Sport
Aria Sport

Schwinn cycling

Profile de clasa Schwinn Cycling

LEE - Low End Endurance - Fat Burn -Acest profil imbunatateste metabolismul grasimilor, sistemul cardiovascular si cel imunitar. Clasa simuleaza un teren in principal drept sau usor valurit. Pe parcursul traseului, energia provine din metabolizarea grasimilor tocmai datorita intensitatii cardiace situata intre 65-75% si a duratei, astfel LEE reprezentand o modalitate eficienta de ardere a grasimilor.

Fartlek - Este profilul cunoscut drept “clasa surpriza “ intrucat simuleaza un teren necunoscut ce poate imbina terenul drept cu urcari de dealuri. Astfel, se dezvolta capacitatea aerobica, alternand intre zona aerobica mai redusa si cea intensa. Traseul antreneaza metabolismul grasimilor si al carbohidratilor iar intensitatea cardiaca este cuprinsa intre 65-85%.

HEE - High End Endurance - Este profilul cunoscut ca zona de dezvoltare a sistemului cardiovascular. Cursa reprezinta un traseu predominant in zona aerobica intensa, intensitatea cardiaca fiind situata in intervalul 75-85%. Se simuleaza o imbinare de teren drept cu cel de urcare a dealurilor.

Hill - Profil similar cu o cursa mai lunga prin munti, ce are efecte benefice asupra sistemului cardiovascular si a fortei specifice dar mai ales asupra rezistentei musculare locale. Intensitatea cardiaca este cuprinsa in intervalul 75-85% . intrucat simuleaza o urcare continua pe parcursul careia este necesara rezistenta, clasa este in acelasi timp si o provocare mentala.

EI - Extensive Interval Acest profil este structurat pe intervale. Un interval situeaza intensitatea cardiaca intre 65 si 85 % avand o un raport de 2:1 intre activitate si pauza activa. Acest lucru inseamna ca ne odihnim activ la 65 % intensitate cardiaca jumatate din timpul pe care il muncim la 85%. Profilul prezinta teren variabil, dezvolta capacitatea aerobica si sistemul cardiovascular.

IE - Intensive Interval Este un profil impartit pe intervale un raport de 1:2 corelata cu intensitatea cardiaca situata intre 65 si 90 %. Acest fapt semnifica o perioada de odihna activa la 65 % intensitate cardiaca si de durata dubla fata de perioada de activitate. Clasa imbunatateste capacitatea anaeroba, intrucat perioada de activitate poate depasi pragul aerob de 85%, ajungand in anaerob.

 

 

 

Antrenori

Veronica Ciuntu
Instructor Indoor Cycling
Ana Maria Modjesch
Instructor Indoor Cycling

Program

Marti

Miercuri

Joi

Vineri

Tarife

Abonamente full acces

1 luna
3 luni
6 luni
12 luni
SPORT

Acces la sala de Fitness și Clase de Grup

Program:

Luni - Vineri între 6:00-22:00

Sâmbătă - Duminică între 9:00-22:00

1 luna: 198 RON

3 luni: 537 RON

6 luni: 894 RON

12 luni:

Activitati

Indoor Cycling

Indoor Cycling

Indoor Cycling

Clasele de indoor cycling sunt un antrenament excelent, deoarece oferă o varietate mare de beneficii pentru sănătate, de la viteză și putere până la rezistență.

Citeste mai multe

Blog

Beneficiile Indoor Cycling-ului

Beneficiile Indoor Cycling-ului

Indoor Cycling

Avantajele antrenamentului de indoor cycling față de alte antrenamente cardio

Citeste mai multe