Aria Sport
Aria Sport

Functional Training

Functional Training


Scopul principal al antrenamentelor functionale este de a va imbunatati capacitatea de a desfasura activitatile zilnice. Ganditi-va la acesta ca la antrenamentul unei intregi miscari – nu doar la un anumit muschi. Cand sariti, nu folositi doar muschii picioarelor. Este un efort coordonat intre sistemele nervoase, cardiovasculare, respiratorii si musculo-scheletale care permit o miscare fluida.

 

Functional Training:

  • aduce organismul la starea de functionare in limitele sale maxime de forta, anduranta, flexibilitate, coordonare si viteza;
  • este genul de antrenament practicat de unitatile militare operationale si sportivi de performanta precum atleti, mari campioni de arte martiale:
  • foloseste exercitiile cardio, exercitii de tonifiere musculara executate cu intensitate crescuta cu pauze foarte scurte la intervale mai mari, exercitii cardio statice sau cu deplasare, exercitii cu propria greutate si cu diverse accesorii.

Antrenori

Adelina Morariu
Instructor Grup Fitness

Program

Luni

Tarife

Abonamente full acces

1 luna
3 luni
6 luni
12 luni
SPORT

Acces la sala de Fitness și Clase de Grup

Program:

Luni - Vineri între 6:00-22:00

Sâmbătă - Duminică între 9:00-22:00

1 luna: 198 RON

3 luni: 537 RON

6 luni: 894 RON

12 luni:

Activitati

Aerobic

Aerobic

Aerobic

Indiferent dacă preferi o clasă bazată pe dans și coregrafie sau doar un antrenament, aerobicul variază de la clasă la clasă și are în vedere ce preferi și ce intensitate dorești.

Citeste mai multe