Aria Sport
Aria Sport

Kickboxing

Kickboxing-ul este un tip de antrenament care antreneaza toti muschii corpului si reprezinta combinatia perfecta intre exercitiile cardio si exercitiile de forta.

Antrenamentul Kickboxing mărește flexibilitatea mișcărilor tale și îți va consolida și tonifia mușchii. Te poți aștepta la o definire a mușchilor cu aspect sănătos.

El îți asigură o pierdere în greutate eficientă deoarece la antrenamentele Kickboxing poți arde până la 600 de calorii într-o oră. De asemenea, ia în calcul creșterea metabolismului pe care corpul tău îl menține timp de câteva ore după o sesiune de exercițiu riguroasă. Metabolismul crescut pe care corpul îl are, duce la reconstruirea țesutului muscular și menținerea unei creșteri a densității musculare. De asemenea, îți menține inima într-un ritm constant de 75% până la 85%, care este frecvența cardiacă recomandată. Antrenamentul la Kickboxing este atât de distractiv încât cu greu vei observa toate caloriile pe care le arzi.

Antrenamentul la Kickboxing este distracție și o modalitate excelentă pentru dezvoltarea și consolidarea deprinderilor de autoaparare, cresterea încrederii și a stimei de sine, de a deveni mai puternic, de a arăta uimitor, de a scăpa de stres și chiar de a-ți face prieteni. Dacă ești încă în căutarea modului perfect de a începe să te bucuri de exerciții fizice - începe cu kickboxingul - nu vei regreta.