Aria Sport
Aria Sport

Aerobic

Spre deosebire de antrenamentele individuale, cele de grup vin cu un plus de beneficii și avantaje. 

Pe lângă faptul că, din start ne “obligă” să ne disciplinăm, să ne creăm un orar de antrenamente, acestea sunt coordonate și supervizate permanent de instructorul care le conduce.

Exercițiile sunt adaptate în funcție de forma fizică și de nivelul de antrenament al participanților (începător, mediu, avansat).

Instructorul încurajează și motivează participanții, le insuflă energie iar aceștia intră în competiție cu ei înșiși.

Muzica e dinamică și crează o stare de bine, participanții fiind astfel distrași de la efortul depus în timpul antrenamentului.

Nu în ultimul rând se socializează și se creează legături de prietenie.

 

Steel Tonic ( tonifiere si rezistență musculară)

Este un sistem de antrenament al rezistenței musculare localizate, care concentrează cea mai mare parte a antrenamentului asupra trenului inferior, picioare și fesieri. E un antrenament intens al cărui obiectiv este tonifierea. Dar nu numai picioarele primesc “tratamentul” de tonifiere, zona core va beneficia, de asemenea, de o parte importantă a antrenamentului, cu secvențe și combinații funcționale care vor face din fiecare sesiune o nouă provocare. Toate acestea într-o clasă distractivă care combină intensitate, acțiune și muzică bună.

  

Steel Training (antrenament de rezistența cu bare și greutăți)

Aceasta este o clasă de antrenament care folosește bare și greutăți pentru rezistență, având o structură simplă și intensă, concepută pentru a antrena fiecare grupă musculară pe rând. Bara oferă posibilitatea de a lucra cu o rezistență mai mare decât majoritatea claselor de grup fitness, cu exerciții inspirate din sala de fitness. Antrenamentul decurge într-un mod sigur și este ușor de urmărit, făcând din aceasta o clasă ușor de înțeles și de executat de către participanți. Este ideal pentru începători și oameni reticenți cu privire la pregătirea în grup. Adăugându-i-se și un segment de cardio la întregul „Power Load”, avem atât varietate în antrenament cât și o creștere a rezistenței care duce la rezultate incredibile într-un timp incredibil de scurt. Vei fi uimit de rezultatele în transformarea corpului tău!

 

Tabata

este un antrenament de intensitate mare, de tip interval, cu segmente extrem de scurte – 20 de secunde de exerciții de intensitate mare, urmate de 10 secunde de odihnă. Acest ciclu de intervale se repetă de 8 ori (minim). În functie de tipul de exerciții pe care este concentrat și de greutatea folosită, acest tip de antrenament dezvoltă capacitatea de efort aerob si anaerob, crește VO2 max și rata metabolismului bazal ceea ce determină arderea rapidă a grăsimilor.

 

Bosu H.I.T. 3D XTREME™ (High Intensity Training)

este un program de intensitate ridicată, ce combină antrenamentul funcţional, antrenamentul integrat cu ardere calorică mare, cardio exploziv, antrenament intens al zonei Core şi provocări interactive în echipă, provocări ce duc la rezultate XTREME într-un timp redus. In timpul antrenamentului (clasei) 3D XTREME™ se poate dezvolta forța și rezistenţa musculară, rezistenţă cardiovasculară şi flexibilitatea. Participanţii, de asemena, pot să-şi îmbunătăţească agilitatea, echilibrul, coordonarea şi viteza de reacţie.

 

 Zumba

este o combinaţie reuşită de dans, fitness şi muzică bună. Rezultatul: o explozie de energie şi bună dispoziţie completate de arderea puternică de calorii si tonifiere musculară totul pe ritmuri latino, și nu numai, într-o manieră distractivă.

 

Ai nascut! Noul membru al familiei este dependent de prezenta, grija si atentia ta. E aproape imposibil sa te desprinzi de bebelusul tau, sa-l lasi in grija altcuiva si sa rupi din timpul petrecut impreuna cu el o ora numai pentru tine. Pentru ca stim toate astea am pus la cale un program de exercitii pentru mami si bebe la care veniti amandoi:

Fit Mom & Baby

Pe langa beneficiile aduse de miscare - pe plan fizic (tonifica musculatura, inima si plamanii, reduce riscul de aparitie multor boli (obezitate, osteoporoza, etc., stimuleaza dezvoltarea imunitatii) - motric (ajuta la dezvoltarea abilitatilor de coordonare), - pe plan psihic, mental: reduce stresul, te ajuta sa dormi si sa te odihnesti mai bine, acest program urmareste si - beneficiile aduse de iesirea din rutina zilnica mama-bebe de acasa, socializarea cu alte mamici cu bebei, cresterea stimei si increderii de sine, reduce riscul aparitiei depresiei post natale si, nu in ultimul rand minunata conectarea in echipa mama-bebe. Momente placute de miscare, relaxare si distractie pentru amandoi!