Aria
Aria

Servicii cazare

Pensiunea Aria Păltiniș are o capacitate de cazare de până la 47 locuri, dispune de 10 camere duble, 4 family (min 3 locuri), 2 triple si 2 single.

Sală de conferințe/training cu o capacitate 32 - 40 persoane, climatizare, ecran panoramic, 2 proiectoare, iluminat variabil, chicineta, sistem sonorizare integrat, 2 microfoane wireless

Cu o suprafată de aprox. 85 mp unde veti putea organiza diverse activităti, Aria Păltiniș are în dotare instalație de sonorizare/karaoke, tenis de masa si billiard. Ne-am gândit la confortul oaspeților nostri, sala de party fiind amplasată separat, astfel încât oricât de zgomotoase ar fi petrecerile din club, liniștea celor din pensiune nu este perturbată.  Pentru relaxare va punem la dispoziție o sauna, jacuzzi, iar în exterior, un ciubar încălzit cu lemne, capacitate pentru 6-8 locuri.

Stațiunea Păltiniș este situată la 32 km de orașul  Sibiu (30 minute cu mașina), fiind un important punct de atracție pentru iubitorii de munte și vacanțe în aer liber, atât pe timpul verii cât și în timpul iernii.

Testimoniale

O părere foarte bună datorită oamenilor care lucrează aici, în primul rând profesionalismului doamnei Raluka!!! O bună profesoară cu multe tehnici de a te motiva să mergi mai departe!!!!

Mulţumesc mult, Aria Clinic!

Manuel