Aria
Aria

Aria Fun

 Atracţia viitorilor campioni!

Spaţii sigure şi atractive sunt puse la dispoziţia copiilor pentru petrecerea timpului liber într-un mod dinamic şi antrenant. Ghidaţi de personal calificat, copiii descoperă respectul  de sine şi valorile unei vieţi sănătoase.

Programele concepute să formeze campionii şi liderii viitoarelor generaţii includ sport, ateliere de creaţie, concursuri de dans şi creativitate. Orele de joacă sunt alternate cu proiecţii video într-o sală de cinema special concepută pentru copii.

Tabăra de zi este deschisă pe perioada vacanţelor, este destinată copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 12 ani.

Aria FUN te învaţă să preţuieşti natura!

Aria Fun înseamnă locurile de joacă pentru copii, spațiu pentru petreceri, zile de naștere, evenimente, proiecte educaționale, serbări, pe o suprafață totală de aproximativ 900 mp.

 Parteneri Aria FUN

 Locul de  joacă Aria este gestionat de cei 2 colaboratori Kaffka Kids și Trixy

 Detalii contact  Trixy aici  http://bit.ly/LocdejoacaTrixy

 Detalii contact Kaffka Kids aici  http://bit.ly/KaffkaKids

 Pensiunea Aria Păltiniș

Ia parte la veselie! În cadrul taberelor Aria, copiii au ocazia să își dezvolte abilitățile de comunicare, de învățare și de relaționare prin jocuri și activități educative în aer liber.

Vară sau iarnă, oferim alternativa ideală și decorul potrivit pentru educația copiilor în natură. Organizăm seri tematice cu foc de tabără și jocuri distractive. Ne deplasăm pe munte și vom învăța tehnici de supraviețuire în natură.

Vacanța copiilor e mai frumoasă la pensiunea Aria Păltiniș.

 

 

 Descarca broșura Păltiniș.