Aria Clinic
Aria Clinic

ARIA CLINIC A PRIMIT CERTIFICAREA NATO

Sibiul este un oraș mereu surprinzător, care generează o indiscutabilă stare de bine locuitorilor săi, inclusiv prin noutățile pe care le oferă sibienilor. Domeniul sănătății este unul dintre cele mai sensibile, în toată România, nu doar în Sibiu, din punct de vedere al serviciilor oferite publicului, cu atât mai mult atunci când vine vorba despre respectarea unor standarde internaționale.

Vestea bună a acestei săptămâni vine de la Aria Clinic, care a primit certificatul NATO, intrând astfel pe lista internațională a centrelor sigure pentru tratament și investigații. Aria Clinic, unul dintre cele mai moderne și bine echipate centre medicale din Sibiu, cu peste 60 de medici și 30 de specialități medicale, este prima clinică din regiune certificată NATO, validându-se astfel condiţiile pentru aplicarea celor mai bune practici şi pentru luarea tuturor măsurilor necesare evitării riscurilor ca pacientul să sufere prejudicii de orice fel pe durata tratamentului aplicat în respectivul centru medical.

Preocuparea echipei Aria pentru oferirea de servicii medicale de calitate şi grija pentru satisfacerea cererilor şi nevoilor de sănătate este confirmată şi prin celelalte acreditări pe care le-a obţinut de la alte organisme competente naţionale cum ar fi Certificarea ISO 9001:2015.

Atribuirea Codului NCAGE (NATO Commercial And Governmental Entity) de către Biroul Naţional de Codificare pentru Aria Clinic înseamnă, conform prevederilor art.10 din HG.445/2003, că Aria Clinic este încadrată ca furnizor de servicii medicale în condiţii de calitate şi siguranţă pentru sutele de militari care participă la misiuni NATO în ţara noastră și pentru familiile acestora.